Wat kunt u doen?

U kunt op verschillende manieren helpen ons doel, en daarmee de Nepalese vrouw, te bereiken. Via een eenmalige of periodieke schenking, als donateur, via Sponsorkliks of met uw eigen ludieke sponsoractie. Eenmalige schenking

Bij een eenmalige schenking maakt u een bedrag over op IBAN rekeningnummer NL52 RABO 0328049239. Dit bedrag kunt u fiscaal in mindering brengen op uw inkomen voor zover dit bedrag, eventueel tesamen met schenkingen aan andere goede doelen, 1% van uw inkomen overstijgt. Kies uw eigen bedrag of maak gebruik van de doneerknop.


Goed te weten is dat deze bijdagen fiscaal aftrekbaar zijn: Vrouwen voor Vrouwen is erkend als ANBI. Ook bedrijven kunnen bijdragen.


Periodieke schenking

Voor de periodieke schenking is er geen fiscale drempel. Indien u besluit om 5 jaar achter elkaar aan de Stichting Vrouwen voor Vrouwen een bedrag te schenken dan kunt u dit bedrag in mindering brengen op uw inkomen. De belastingdienst heeft een schenkingsovereenkomst die u, als belastingplichtige, kunt hanteren. Deze vindt u hier: 'overeenkomst' en 'betalingsvolmacht'. Lees hier meer over in de toelichting. Of neemt contact op met de penningmeester.


Donateur worden

Wilt u donateur worden? Print dan het donateursformulier en stuur het ingevuld op naar de penningmeester.


Doneren via SponsorKliks

Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Vrouwen voor Vrouwen, zonder dat het u een cent extra kost! Hoe werkt dat? Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt vervolgens direct gestort op de rekening van Vrouwen voor Vrouwen. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hiervan!

Boekt u een hotel of bestelt u een maaltijd? Doe dit dus via SponsorKliks of download de app en help ons!


Organiseer uw eigen sponsoractie

We moedigen alle initiatieven aan om geld in te zamelen voor de stichting. Indien u een actie heeft bedacht, neem dan contract met ons op, wij helpen u graag!


Vele ludieke acties hebben ons ondersteund afgelopen jaren. Zo heeft oud-verpleegkundige en kunstenaar Hetty Huisman een prachtig bronzen 'namaste' handje ontworpen waarmee u ons kunt ondersteunen.  Rosemarie Smits en haar vriendenkring doneren elk jaar het geld dat zij ophalen door het maken van kerstartikelen, zij maken oner andere prachtige kaarten, jam, kaarsen etc. De Rotaryclub Brielle doneerde eerder de opbrengst van hun jaarlijkse groot dictee. Ook de Sorptimistenclub de Drie Rozen ondersteunden ons. En daarbij nog vele anderen!

Stort uw gift op NL52 RABO 0328049239

t.n.v. stichting Vrouwen voor Vrouwen

of

gebruik onderstaande doneerknopAlle bestuursleden en medewerkers van vrouwen voor vrouwen verrichten hun werk zonder vergoeding. De deelnemers aan de kampen betalen zelf hun reis- en verblijfskosten. Dat betekent dat iedere financiële giftvrijwel volledig terechtkomt bij de vrouwen in Nepal.