Mee als vrijwilliger?

Zonder hulp kunnen wij niet dit werk doen !

Algemene ondersteuning

Steunpilaren van VVV zijn al onze vrijwilligers die belangeloos en in hun vrije tijd op eigen kosten meegaan naar Nepal. En ook alle vrijwilligers die zich in Nederland inzetten op allerlei gebied zoals deelname aan het bestuur van VvV en commissiewerk, onderzoek uitvoeren met onze data, literatuur bijhouden, fundraise-activiteiten bedenken en uitvoeren.

Wilt u een bijdrage leveren aan activiteiten van VvV: neem dan contact met ons op via mail of het contactformulier.


Financiële ondersteuning

We ontvangen financiele bijdragen van particulieren soms in de vorm van kleine en grotere giften bij verjaardagen, jubilea of bij het beëindigen van de professionele carrière. Tijdens bijeenkomsten van verenigingen als Vrouwen van NU, Zij actief, serviceclubs (Lions, Rotary en Soroptimisten) wordt spontaan en ruimhartig gedoneerd.

Vrouwen voor Vrouwen ontvangt financiële ondersteuning voor omschreven projecten op aanvraag bij SPYN Welfare en andere private instellingen. Ook zijn er met enige regelmaat grotere projecten die uitgevoerd kunnen worden dankzij de steun van Wilde Ganzen.Alle bestuursleden en medewerkers van vrouwen voor vrouwen verrichten hun werk zonder vergoeding. De deelnemers aan de kampen betalen zelf hun reis- en verblijfskosten. Dat betekent dat iedere financiële giftvrijwel volledig terechtkomt bij de vrouwen in Nepal.


We moedigen alle initiatieven aan om geld in te zamelen voor de stichting! Indien u een actie hebt bedacht neem dan contact met ons op, dan helpen we u graag!