Een greep uit de vele sponsoracties door de jaren heen.


Hetty Huisman is oud-verpleegkundige en kunstenaar. Zij reisde vijf keer af naar Nepal met de stichting VVV om haar medische kennis en kunde in te zetten voor de Nepalese vrouwen in de rurale gebieden.Nu zet zij haar creativiteit in om deze vrouwen te helpen. Onlangs heeft zij een nieuw handje ‘namasté’ toegevoegd aan haar collectie bronzen handjes die gebarentaal uitbeelden. Bij verkoop van dit handje gaat de helft daarvan, namelijk € 80,- naar de stichting. De ‘namasté’ -ik buig voor jou- wordt gebruikt als begroeting en teken van respect in Nepal.

Rosemarie Smits

Rosemarie Smits en haar vriendenkring gebruiken al jaren allerlei artikelen die op zolder onder het stof liggen of al jaren ongebruikt in de kast, om kado’s en kerstartikelen te maken. Ook maken ze prachtige kaarten, jam, chutneys, beschilderde zeepjes, kaarsen, onderzetters etc etc. Alles wordt gebruikt voor de verkoop op markten, braderieën en via internet. Zo doneert zij elk jaar in december tussen de € 3.500 en € 4.000!


Prachtige donatie met dank aan Rotaryclub Brielle


Op 18 maart 2017 heeft onze stichting een prachtig bedrag van € 7.500,-mogen ontvangen van Rotaryclub Brielle! Zij hadden namelijk Vrouwen voor Vrouwen als goed doel genomineerd voor de opbrengst van hun jaarlijkse Groot Dictee.

2e plaats Gouden Gans verkiezingen

Dank allemaal voor het veelvuldige stemmen op ons project bij de gouden gans verkiezing! We hebben na een nek-aan-nek-race een mooie tweede plaats binnen kunnen slepen in de gouden gans verkiezing! Er is massaal gestemd en er was een klein verschil. We zijn super blij met deze fantastische bijdrage van 2.000 euro! Wij gaan deze prijs inzetten voor ons project in Ilam. In Ilam heeft vrouwen voor vrouwen in samenwerking met Karuna een mooi project opgezet om ook daar de vrouwen te kunnen verlossen van hun verzakking.


Derde wereld rommelmarkt

Op 25 september is in Goirle de traditionele rommelmarkt gehouden op de terreinen van het Mill Hill College. Ieder jaar wordt hier een omvangrijke rommelmarkt georganiseert waarvan de opbrengst naar een 7-tal goede doelen gaat (zie de website http://derdewereldrommelmarkt.nl). Dit jaar is Vrouwen voor Vrouwen een van deze goede doelen. Er is voor vrouwen voor vrouwen maar liefst 2700 euro opgehaald, waarvoor veel dank!


Agnes Kaslander

Eén van de teamleden van het voorjaarskamp 2015, Agnes Kaslander is heel actief geweest deze lente met het inzamelen van geld voor het werk van Vrouwen voor Vrouwen en heeft enkele duizenden euro’s op gehaald met verschuilende activiteiten waaronder een markt voor verkoop van zelfgemaakte spullen. Geweldig Agnes en namens de vrouwen van Nepal heel veel dank !

Soroptimisten clubs

Wij zijn erg blij met de ondersteuning die Sorptimistenclub de Drie Rozen aan Vrouwen voor Vrouwen heeft gegeven. Gedurende twee jaar, die nu zijn afgesloten, hebben wij een in totaal een bedrag van € 10.000,= ontvangen. Daarnaast hebben ze in 2013 tijdens ons jubileum praktische hulp verleend met bemanning van standjes.

Eén van de clubleden is mee geweest naar Nepalen heeft in het project meegewerkt. We zijn erg blij met zulke serviceclubs voor vrouwen. Meerdere afdelingen Soroptimisten in Nederland hebben in de afgelopen jaren bijgedragen met hun acties voor Vrouwen voor Vrouwen!